ما را دنبال کنید

جستجوگر

فروشگاه بندرنت

صفحات جداگانه

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 124
  • کل نظرات : 0
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 1
  • تعداد اعضا : 239
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 105
  • بازديد ديروز : 33
  • بازديد کننده امروز : 22
  • بازديد کننده ديروز : 27
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل ديروز: 1
  • بازديد هفته : 346
  • بازديد ماه : 801
  • بازديد سال : 4,887
  • بازديد کلي : 145,900
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 3.16.25.220
  • مرورگر : Safari 5.1
  • سيستم عامل :

کدهای اختصاصی



    برای نمایش تصاویر گالری كلیك كنید


پیامبر اسلام حضرت محمد بن عبدالله صلى الله علیه و آله و سلم برترین پیامبران و رسولان، و خاتم آن‏ها است و پس از او پیامبرى نخواهد آمد، سلسله نسب آن حضرت با سى واسطه به ابراهیم خلیل علیه ‏السلام مى‏ رسد.

نام مبارك پیامبر اسلام، حضرت محمد صلى الله علیه و آله و سلم است. این نام چهار بار در قرآن آمده، و نام دیگر آن حضرت احمد صلى الله علیه و آله و سلم است كه یك بار در قرآن ذكر شده است. ولى القاب آن حضرت به عنوان نبى و رسول، بشیر، نذیر، خاتم النبیین، ده‏ها بار در قرآن خاطر نشان شده است
....


دنباله نوشتار

طول سفر از مدینه تا مكه و از مكه تا كربلا و شهادت در روز عاشورا حدود یک صد و شصت روز است . امام 27 رجب سال 60 هجری یعنی دوازده روز بعد از مرگ معاویه از مدینه به مكه هجرت نمود و روز سوم شعبان به پایگاه وحی ( یعنی مكه) قدم گذاشت. ماه های شعبان ، رمضان ، شوال ، ذیقعده تا هشتم ذی حجه ( یوم الترویه ) حدود صد و سی روز امام در جوار مكه اقامت داشتند . وسپس سفر شكوه مند و حماسی خود را برای آفرینش عظیم ترین حادثه تاریخ بشری آغاز كرده است .
بیست و چهار روز بعد از حركت از مكه ، روز دوم محرم سال 61 هجری برابر با 11 یا 12 مهر سال 59 شمسی ، امام با كاروان و یاران و همراهان به كربلا رسید ، این فاصله حدود 430 كیلومتر بوده است كه روزانه متوسط 20-16 كیلومتر راه سپری شده است .


دنباله نوشتار

* برای تقویت حافظه

 آن مرحوم برای تقویت حافظه، خواندن «آیة الکرسی» و «معوذتین» (دو سوره مبارکه ناس و فلق) را سفارش می‏ فرمودند.

* وسعت رزق

 مرحوم قاضی برای طلب وسعت رزق این آیات را قرائت می‏ نمودند:

«... استغفِروا ربَکم انّه کان غفّاراً- یُرسلِ السماءَ علیکم مِدراراً- و یُمدِدکم بأموال و بَنین و یَجعل لکم جنات و یَجعل لکم انهاراً»(نوح: 12-10) و از پروردگارتان طلب بخشش کنید که او بسیار آمرزنده است تا از آسمان، فراوان بر شما فرو فرستد و شما را با دارایی و فرزندان نیرو بخشد و برای شما نهرهایی قرار دهد.

*اصرار بر خواندن این ذکر

 به همه سفارش می‏ کردند این ذکر را قرائت کنند:

«أستغفرُ اللهَ الذی لا الهَ الّا هو مِن جمیع ظلمی و جُرمی و إسرافی علی نفسی و أتوبُ الیه»: از خداوندی که هیچ معبودی جز او نیست، به خاطر تمامی ظلمها و گناهانم و ستمی که بر خود روا داشته ‏ام طلب بخشش می‏ کنم و به سوی او باز می‏ گردم.

*رفع اضطراب و ناراحتی‏های روحی

 آن مرحوم در هنگام اضطراب و ناراحتی‏های روحی، خواندن این کلمات را سفارش می ‏کردند:

«لا الهَ الّا الله وحدَه لا شریک له و له الحمدُ و له الملکُ و هو علی کلّ شی‏ء قدیر. اعوذ بالله من هَمزات الشیاطین و اعوذ بکَ ربّی مِن أن یحضُرون، إن الله هو السمیع العلیم»؛ هیچ معبودی جز خداوند یکتای بی ‏شریک وجود ندارد و ستایش و حکومت مخصوص اوست و او بر هر کاری تواناست. از وسوسه‏ های شیاطین به خدا پناه می‏برم و به تو پناه می‏ برم - ای پروردگارم - از اینکه نزد من حاضر شوند، همانا خداوند شنوا و داناست.

* حفظ امنیت  منزل

 برای حفظ امنیت خانه دستور می ‏دادند که این دعا بر روی کاغذی نوشته و بر درب منزل آویخته شود:

«یا حافظاً لا یَنسی؛ یانعمة لا تُحصی؛ انت قلتَ و قولُک الحق: إنّا نحن نزّلنا الذکر و إنّا له لحافظون»(حجر:9) ای نگهبانی که فراموش نمی‏ کنی و ای نعمتی که هرگز به شماره در نمی‏ آیی، تو فرمودی، و سخن تو حق است: «همانا قرآن را ما نازل کردیم و خود آن را حفظ خواهیم کرد».

* ترس از زیان خوراکی یا نوشیدنی

 در صورت ترس از زیان خوراکی یا نوشیدنی به خواندن این کلمات سفارش می ‏نمودند:

«بسم الله الرحمن الرحیم، خیرُ الاسماء، إلهُ الارض و السماء، الرحمنُ الرحیمُ، الذی لا یَضُرّ مع اسمِه سَمّ و لا داءٌ»؛ به نام خداوند بخشنده مهربان، بهترین نامها، معبود زمین و آسمان، خداوند رحمان و رحیمی که با نام او هیچ سمّ و بیماری ‏ای زیان نمی‏ رساند.

*  دفع شر دشمن

 مرحوم سید هاشم حداد از استاد خویش، مرحوم قاضی نقل فرموده ‏اند که قرائت آیه «کهیعص» (مریم: 1) و آیه «حمعسق» (شوری: 1) و آیه «وعَنَت الوجوهُ لِلحَیّ القیّوم و قد خابَ مَن حَمَلَ ظُلماً» (طه: 111) برای دفع شر دشمن مفید است.

*افرادمبتلا به بیماری

زمانی که در نجف اشرف بیماری مالاریا شیوع پیدا کرد، مرحوم قاضی به افراد مبتلا توصیه می‏ نمودند آیاتی از قرآن را که در مورد حضرت ابراهیم علیه السلام است، تلاوت نمایند؛ مانند این آیه: «قُلنا یا نارُ کونی بَرداً و سلاماً علَی ابراهیمَ و أرادوا بِه کیداً فجعلناهم الأخسَرین» (انبیاء: 69-70) گفتیم: ای آتش! بر ابراهیم سرد و سلامت شو! و آنان خواستند با او مکر کنند، پس آنان را خوار کردیم.

*رفع فراموشکاری  

 مرحوم آیت الله شیخ علی قسام، یکی از شاگردان ایشان چنین نقل فرمودند:

من از جهت فراموشکاری و کمی حافظه، برای آقا سید علی قاضی شکایت کردم و مخصوصا متذکر شدم از اینکه چیزی را در جایی می‏ گذارم، بعد به ذهنم مراجعه کرده و چیزی به یاد نمی‏ آورم. مرحوم قاضی فرمودند: زمانی که چیزی را در جایی قرار می‏دهی، بخوان: «بسم الله الرحمن الرحیم، فانک سوفَ لَن تنساهُ ان شاء الله تعالی».

* برآورده شدن حاجت

 مرحوم قاضی قرائت دعای زیر را به مدت چهل شب، هر شب یک بار تا صد بار برای برآورده شدن حاجت سالکان درگاه الهی مفید می‏ دانستند:

«الهی کیف ادعوک و انا انا و کیف اقطع رجائی منک و انت انت؟ الهی اذا لم أسالک فتعطینی، فمَن ذا الذی أدعوه فیُعطینی؟ الهی اذا لم أدعُک فتستجیبُ لی، فمن ذا الذی أدعوهُ فیستجیبُ لی؟ الهی اذا لم أتضرّع الیک فترحمُنی؟ فمن ذا الذی أتضرّع ُالیه فیرحمنی؟ الهی فکما فلَقتَ البحرَ لِموسی علیه السلام و نَجّیتَه أسالکَ أن تُصلّی علی محمد و آل محمد و أن تُنجینی ممّا أنا فیه و تفرَج عنّی فرجاً عاجلاً غیرَ آجِل بفضلِک و رحمتک یا ارحم الراحمین».

منبع: موسسه اهل البیت(ع) دریای عرفان (زندگی نامه و شرح احوال آیت الله سید علی قاضی)

زنی به نام «سوده همدانی» از شیعیان امام بود، در جنگ صفین برای تشجیع(ترغیب شجاعتشان) سربازان و فرزندان دلاورش، اشعار حماسی می‌خواند، که سخت بر معاویه گران آمد و نام او را ثبت کرد.روزگار گذشت و امام علی علیه‌السلام به شهادت رسید، و فرماندار معاویه بسر بن ارطاة، بر شهر همدان مسلط گشت، و هر چه می‌خواست انجام می‌‌داد، و کسی جرئت اعتراض یا مخالفت را نداشت سرانجام سوده، سوار بر شتر به دربار معاویه در شام رفت، و از قتل و غارت و فساد فرماندار به معاویه شکایت کرد.معاویه او را شناخت و سرزنش کرد، و گفت:یاد داری که در جنگ صفّین چه می‌کردی؟ حال دستور می‌دهم تو را سوار بر شتری برهنه تحویل فرماندارم بدهند تا هر گونه دوست دارد، با تو رفتار کند؟...سوده، در حالی که اشک می‌ریخت این اشعار را خواند:


دنباله نوشتار

ادله حرمت ماهی بدون فلس هم اجماع است و هم روایات از جمله در روایت صحیح محمدبن مسلم از از امام صادق (ع) که فرمود کل ما له قشر من السمک و ما لیس له قشر فلا تاکله . بخور هر ماهی فلس دار را و از خوردن ماهی بدون فلس خود داری کن.


شیخ حر عاملی ، محمدبن حسن ، تفصیل وسائل الشیعه الی تحصیل مسائل الشریعه ، موسسه آل البیت ع ، ج 24 ، ص 127 .


دنباله نوشتار

امام رضا (ع) می فرمایند: مَن خَشِیَ الشَّقیقَةَ وَالشَّوصَةَ ، فَلا یُؤَخِّر أکلَ السَّمَکِ الطَّرِیِّ صَیفاً وشِتاءً؛

هر کس از درد شقیقه و شکم درد مى‏ترسد ، نباید در تابستان و زمستان ، خوردن ماهى تازه را به تأخیر افکند.(بحار الأنوار ، جلد 62 ، صفحه324 )

 


دنباله نوشتار

آیه 14 سوره نحل:

"وَهُوَ الَّذِي سَخَّرَ الْبَحْرَ لِتَأْكُلُواْ مِنْهُ لَحْمًا طَرِيًّا وَتَسْتَخْرِجُواْ مِنْهُ حِلْيَةً تَلْبَسُونَهَا وَتَرَى الْفُلْكَ مَوَاخِرَ فِيهِ وَلِتَبْتَغُواْ مِن فَضْلِهِ وَلَعَلَّكُمْ تَشْكُرُونَ"


این آیه در حزب دو جز چهارده قرآن مجید قرار دارد.
سوره نحل، سوره شانزدهم قرآن کریم می باشد. این سوره مکی است و 128 آیه دارد.

حدیث:(وسائل – ج17 ، ص 54)

امام موسی ابن جعفر(ع) فرمودند: ماهی تازه چربی های مزاحم اطراف چشمان را از بین می برد.

 

 


دنباله نوشتار

بی‌تردید موضوع آشنایی ایرانیان با حضرت علی(ع) برای هر ایرانی یا شیعه از اهمیت و جاذبه بسیاری برخوردار است. حوادث تاریخ ایران و اسلام در دهه‌های دوم، سوم و چهارم از سده نخست هجری، بسترهای مناسبی را برای آشنایی ایرانیان با آن بزرگ مرد تاریخ بشر فراهم ساخت

 


دنباله نوشتار

درباره ما

مجله اینترنتی/بندرنت/
پایگاه اینترنتی ، فرهنگی "بندرنت" ایمیل:bandarnet17@yahoo.com جیمیل : bandarnet6@gmail.com ارسال پیام درسایت:http://www.bandarnet.ir/contact

ارتباط با مدیر

ارتباط با مدير