ما را دنبال کنید

جستجوگر

فروشگاه بندرنت

صفحات جداگانه

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 124
  • کل نظرات : 0
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 1
  • تعداد اعضا : 239
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 79
  • بازديد ديروز : 33
  • بازديد کننده امروز : 17
  • بازديد کننده ديروز : 27
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل ديروز: 1
  • بازديد هفته : 320
  • بازديد ماه : 775
  • بازديد سال : 4,861
  • بازديد کلي : 145,874
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 3.147.79.45
  • مرورگر : Safari 5.1
  • سيستم عامل :

کدهای اختصاصی



    برای نمایش تصاویر گالری كلیك كنید


ادله حرمت ماهی بدون فلس هم اجماع است و هم روایات از جمله در روایت صحیح محمدبن مسلم از از امام صادق (ع) که فرمود کل ما له قشر من السمک و ما لیس له قشر فلا تاکله . بخور هر ماهی فلس دار را و از خوردن ماهی بدون فلس خود داری کن.


شیخ حر عاملی ، محمدبن حسن ، تفصیل وسائل الشیعه الی تحصیل مسائل الشریعه ، موسسه آل البیت ع ، ج 24 ، ص 127 .


دنباله نوشتار

امام رضا (ع) می فرمایند: مَن خَشِیَ الشَّقیقَةَ وَالشَّوصَةَ ، فَلا یُؤَخِّر أکلَ السَّمَکِ الطَّرِیِّ صَیفاً وشِتاءً؛

هر کس از درد شقیقه و شکم درد مى‏ترسد ، نباید در تابستان و زمستان ، خوردن ماهى تازه را به تأخیر افکند.(بحار الأنوار ، جلد 62 ، صفحه324 )

 


دنباله نوشتار

ماهي يکي از غذاهايي است که باعث افزايش هوش کودکان مي‌شود و والدين بايد آن را در رژيم‌غذايي فرزندشان بگنجانند اما نتايج بررسي‌هاي جديد نشان داده است بهترين زمان مصرف ماهي براي افزايش هوش و بهبود رشد مغزي بچه‌ها، قبل از تولد آنها و در زمان بارداري مادر است.
 


دنباله نوشتار

شاید تا حالا شما هم اصطلاح مرینیت کردن رو از زبان آشپزا شنیده باشید و خیلی هم براتون جالب باشه که مرینیت کردن چیه که اینقدر برای آشپزا مهمه و خیلی سفارش میکنن که حتما قبل از پخت مرغ و گوشت و ماهی یا حتی سبزیجات اونو مرینیت کنید به زبان ساده بخوام براتون بگم مرینیت کردن یعنی مزه دار کرده ماده اصلی غذا قبل از پخت طوری که طعم اون رو بر نگردونه و فقط خوشمزه ترش کنه!

 


دنباله نوشتار

ماهی حلوا گوشتی است و تیغ ندارد.ماهی حلوا سیاه برای سرخ کردنی ماهی مناسبی

می باشد و اگر ماهی حلوائی خریداری کردید که وزن آن بیشتر از یک کیلوگرم بود بهتر است

پوست آن را بگیرید تا هنگام سرخ کردن لذیذتر شود.برای سرخ کردنی ماهی حلوا را از قسمت

کمر برش بدید .ماهی حلوا برای قلیه ماهی هم بسیار مناسب می باشد ولی برشش را باید

به این طریق انجام داد که،ماهی را از زیر شکم شکاف بدید و داخل شکمش را تخلیه کنید

و ماهی را بصورت رولتی برش داده تا در هنگام پخت قلیه ماهی ،گوشت ماهی وا نره.ماهی 

حلوا برای "شکم پر" و" ته چین ماهی "نیز مناسب است.


دنباله نوشتار

پزشکان می‌گویند ماهی بخورید و سعی کنید ماهی‌های متنوعی را در سبد غذایی‌تان داشته باشید اما وقتی برای خرید آن می‌رویم یا سری به بازار ماهی فروش‌ها می‌زنیم. با انواع و اقسام ماهی‌ها روبرو می‌شویم و سردرگم می‌مانیم که کدام یک را برداریم.

گاهی هم شاید فقط با توجه به قیمت‌ها یکی را انتخاب کنیم بدون آنکه بدانیم هر ماهی باید به روشی خاص پخته شود و برای غذایی خاص مناسب است. این مطلب به این موضوع اختصاص دارد که هر ماهی بهتر است با چه روشی پخته و مصرف شود.

 

 

 


دنباله نوشتار

درباره ما

مجله اینترنتی/بندرنت/
پایگاه اینترنتی ، فرهنگی "بندرنت" ایمیل:bandarnet17@yahoo.com جیمیل : bandarnet6@gmail.com ارسال پیام درسایت:http://www.bandarnet.ir/contact

ارتباط با مدیر

ارتباط با مدير