ما را دنبال کنید

جستجوگر

فروشگاه بندرنت

صفحات جداگانه

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 124
  • کل نظرات : 0
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 1
  • تعداد اعضا : 239
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 56
  • بازديد ديروز : 33
  • بازديد کننده امروز : 13
  • بازديد کننده ديروز : 27
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل ديروز: 1
  • بازديد هفته : 297
  • بازديد ماه : 752
  • بازديد سال : 4,838
  • بازديد کلي : 145,851
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 18.216.147.6
  • مرورگر : Safari 5.1
  • سيستم عامل :

کدهای اختصاصی



    برای نمایش تصاویر گالری كلیك كنید


اثر مرکب مطمئناً یکی از بهترین کتاب ها در زمینه بهبود فردی و موفقیت است که با اینکه سال های زیادی از انتشار آن نمی گذرد، باعث تغییر زندگی بسیار انسان ها شده است.

کمتر کسی را می توان پیدا کرد که این کتاب را خوانده باشد و جزو کتاب های مورد علاقه خود آن را نیاورد!

نویسنده این کتاب، دارن هاردی مدیر عامل سابق مجله موفقیت آمریکا است که به سادگی یک راز موفقیت مهم را آموزش می دهد.

بعضی کتاب ها هستند که فقط یک بار می خوانیم و شاید بعدا کمی مرور کنیم. اما اثر مرکب از جمله کتاب هایی است که بارها می توان خواند و نکات جدیدی از آن یاد گرفت.

 


دنباله نوشتار

با اختراع دوربین عکاسی اولیه در سال 1837 اولین عکاسان بریتانیایی دست به تجاربی زدند که امروزه از آن با عنوان "سبک ویکتوریایی" یاد می شود. هراس آفرینی و در عین حال ثبت تصویر عجیب و باورنکردنی مهمترین ویژگی عکاسی در این دوره است. در آن زمان مردمی که به دلیل گرانی نقاشی توان ثبت تصویر خود و خانواده شان بر بوم نقاشی را نداشتند با این اختراع جدید به فکر گرفتن عکس و نگهداشتن خاطرات گذشته خود افتادند. در این میان عکس گرفتن از مردگان روشی رایج برای زنده نگاه داشتن یاد و خاطره عزیز از دست رفته بود.  

 
بالا بودن آمار مرگ و میر به ویژه مرگ کودکان کار عکاسانی که در آتلیه خود از مردگان عکس می گرفتند را سکه کرد. خانواده‌ها، فرد متوفی را با بهترین لباس و با چشمان باز جلوی دوربین قرار می‌دادند و حتی ژستی هم برای او طراحی می‌کردند و عکاس آخرین تصویر از آن‌ها را ثبت می‌کرد. 
 
امروز آنچه از عکس های عصر ویکتوریایی برجامانده شمار زیادی تصویر از کودکانی است که بر تخت آرمیده اند یا با عروسکی در آغوش انگار در خواب عمیقی فرو رفته اند. در بسیاری از این عکس‌ها معمولا مادر یا برادر و خواهر فرد متوفی در کنار او قرار گرفته و مقابل دوربین ژست می گرفتند. 
 
"ژولیا مارگارت کامرون" عکاس بریتانیایی و یکی از پیشگامان تاریخ عکاسی که در سال 1879 از دنیا رفته است یکی از عکاسانی است که در آتلیه خود از مردگان زیادی عکس گرفته است. تعدادی از عکس های او که عمدتا کودکان درگذشته در کنار مادرشان هستند را در ادامه می بینید.


دنباله نوشتار

گیاه استبرق که به نامهای سیب سدوم (sodom apple) و خسک یا پاگیر (calotrope)، کتان فرانسوی، گل تاجی کوچک (نام انگلیسی)، ابریشم دریایی، بومبا (اسپانیایی)،درخت ابریشم و بوئیس کانون (bois canon : به زبان فرانسوی) نیز نامیده می شود.


دنباله نوشتار

پیامبر اسلام حضرت محمد بن عبدالله صلى الله علیه و آله و سلم برترین پیامبران و رسولان، و خاتم آن‏ها است و پس از او پیامبرى نخواهد آمد، سلسله نسب آن حضرت با سى واسطه به ابراهیم خلیل علیه ‏السلام مى‏ رسد.

نام مبارك پیامبر اسلام، حضرت محمد صلى الله علیه و آله و سلم است. این نام چهار بار در قرآن آمده، و نام دیگر آن حضرت احمد صلى الله علیه و آله و سلم است كه یك بار در قرآن ذكر شده است. ولى القاب آن حضرت به عنوان نبى و رسول، بشیر، نذیر، خاتم النبیین، ده‏ها بار در قرآن خاطر نشان شده است
....


دنباله نوشتار

حضرت محمد (ص) فرموده اند: خوردن عسل، استعمال بوی خوش، سوارکاری و نگاه کردن به سبزه نشاط آور است. به عقیده ابو علی سینا، عسل خوراکی است که جوانی را جاویدان می سازد، حافظه را نیرو می بخشد و گذشته را در خاطر زنده می کند، اندیشه را پاک می سازد، زبان را می گشاید و درد را ریشه کن می کند. بنابر نوشته ها و منابع مشخص می شود در دنیای قدیم چه از جنبه های غذایی و چه از حیثیت دارویی این ماده اعتبار و برتری چشم گیری به تمام معجون های خوراکی داشته است، حتی امروزه هم عده زیادی معتقدند، عسل طبیعی یک غذای کامل است که خواص درمانی زیادی دارد و بی تردید نه تنها از آن به عنوان ماده قندی، بلکه به عنوان معالج بسیاری از بیماری ها استفاده می نمایند.


دنباله نوشتار

زندگی “باغی”است؛ که باعشق “باقی” است.
“مشغول دل” باش؛ نه”دل مشغول”.
بیش تر”غصه های ما”؛از”قصه های خیالی ماست.
“پس بدان اگر”فرهاد” باشی؛همه چیز “شیرین”است.
واپسین روزهای اسفند ماهتان خوش…

سیر خاصیت آنتی‌باکتریال دارد و در نابودی بسیاری از باکتری‌ها، ویروس‌ها و دیگر میکرواورگانیسم‌هایی که باعث بروز بیماری‌های تنفسی و مشکلاتی مانند آنفلوانزا و سرماخوردگی می‌شوند نقش مهمی دارد.


دنباله نوشتار

معرفی کتاب

شیوه آب درمانی بر این اصل استوار است که غذاهایی که ما می خوریم در وهله اول به دو قسمت تقسیم می شود یک قسمت که مفید تشخیص داده می شود جذب بدن می شود و قسمت غیر مفید برای دفع فرستاده می شود؛ در وهله دوم قسمت مفید جذب شده نیز خود به دو قسمت تقسیم می شود قسمتی صرف سوخت و ساز و رشد بدن می شود و قسمت دوم مواد مفید که بیش از مقدار نیاز بدن می باشد بصورت چربی در بدن ذخیره می شود این مواد اضافی که هر روز هم به حجم آن افزوده می شود به مرور فاسد و محل تجمع انواع میکروب ها و آلودگی ها خواهد شد و این منشا محیط مناسبی برای تولید انواع بیماری ها با اسامی گوناگون همچون-دیابت،سرطان،چربی،بیماری های قلبی و... را بوجود خواهد آورد .

داروهای شیمیایی زهرآگین در چنین مواردی صرفا بیماری را کنترل میکنند ولی نمیتوانند علت را مرتفع سازند و متعاقبا صدمات شدید تری عارض میکنند.

در روزه آب یا همان آب درمانی، به بدن اجازه داده میشود تا با اجرای مکانیسم از پایین به بالا، خود را مانند روزی که متولد شده بازسازی و از همه‌ بیماریها و نارساییها پاکسازی نماید


دنباله نوشتار

هم اکنون بیش از سه دهه از توجه جهانی به موضوع حفاظت محیط زیست و حدود دو دهه از مباحث پیرامون توسعه پایدار می گذرد. قبل از این ایام، در تمامی پروژه های توسعه، صرفاً دیدگاه اقتصادی و ایجاد در آمد و بازده اقتصادی بیشتر، مد نظر بود. لیکن در دهه ۱۹۷۰ میلادی این ذهنیت در افکار سیاستگذاران و برنامه ریزان توسعه مطرح گردید که این گونه روند رشد اقتصادی نهایتاً منجر به تخریب محیط زیست، نابرابری اجتماعی، کاهش منابع و... می شود و جبران این معضلات در دراز مدت موجب ضررهای فراوان اقتصادی خواهد شد.

کشاورزی ارگانیک در راستای توسعه پایدار کشاورزی بوده و به مجموعه ای از عملیات گفته می شود که با هدف کاهش مصرف نهاده های غیر طبیعی به اجرا در می آید و در آن مصرف کود و سموم شیمیائی ، مواد نگهدارنده سنتز شده ، داروهای شیمیائی ، ارگانیسم های تولید شده به روش مهندسی ژنتیک و پساب ها کنار گذاشته می شود.


دنباله نوشتار

طول سفر از مدینه تا مكه و از مكه تا كربلا و شهادت در روز عاشورا حدود یک صد و شصت روز است . امام 27 رجب سال 60 هجری یعنی دوازده روز بعد از مرگ معاویه از مدینه به مكه هجرت نمود و روز سوم شعبان به پایگاه وحی ( یعنی مكه) قدم گذاشت. ماه های شعبان ، رمضان ، شوال ، ذیقعده تا هشتم ذی حجه ( یوم الترویه ) حدود صد و سی روز امام در جوار مكه اقامت داشتند . وسپس سفر شكوه مند و حماسی خود را برای آفرینش عظیم ترین حادثه تاریخ بشری آغاز كرده است .
بیست و چهار روز بعد از حركت از مكه ، روز دوم محرم سال 61 هجری برابر با 11 یا 12 مهر سال 59 شمسی ، امام با كاروان و یاران و همراهان به كربلا رسید ، این فاصله حدود 430 كیلومتر بوده است كه روزانه متوسط 20-16 كیلومتر راه سپری شده است .


دنباله نوشتار

 

  • نجات یوسف علیه السلام از زندان (پیش از ولادت پیامبر اکرم))
  • نامه امام حسین علیه السلام براى اهل کوفه (60 هجری قمری )
  • ورود عمر بن سعد به كربلا (61 هجری قمری )
  • بركناري مستعين عباسي از خلافت (252 هجری قمری )
  • وفات حسینعلی منتظری (1431 ق)


دنباله نوشتار

آمار نشان می دهد در فاصله سال های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۴ میلادی تعداد اعضای شبکه های اجتماعی در جهان تقریبا دو برابر شد و در حالی که در ابتدای دهه جاری ۹۷۰ میلیون نفر در این قبیل فضاها حضور داشتند، جمعیت آنها در پایان سال گذشته از ۱.۸ میلیارد نفر هم فراتر رفت.

کارشناسان پیش بینی می کنند سال ۲۰۱۶ میلادی ۲.۱۳ میلیارد نفر از مردم جهان عضو شبکه های اجتماعی باشند و تعداد آنها در سال ۲۰۱۸ به ۲.۵ میلیارد نفر برسد.

این افراد که بخش اعظم آنها را مردم عادی تشکیل می دهند، هر روز حجم گسترده ای از اطلاعات را با یکدیگر به اشتراک می گذارند و در جریان آخرین اخبار و اطلاعات دیگران هم قرار می گیرند.

حضور گسترده مردم در شبکه های اجتماعی موجب شده مراکز بازاریابی این فضا را بهترین عرصه برای تبلیغ کالا و افزایش درآمدهای خود بدانند اما برخی کاربران عادی با استفاده از این پلتفرم های اجتماعی توانستند به شهرت جهانی برسند و برخی دیگر هم از این فرصت استفاده کردند تا درآمدهای خود را بیشتر کنند. در این میان افراد خوش اقبالی هم بودند که به صورت همزمان هر دو مورد مذکور را به دست آوردند.

بدیهی است تصور کنیم زمانی که یک فرد به شهرت می رسد، فرصت های مالی فراوانی در مقابل او قرار می گیرد اما اینکه پول و شهرت به واسطه حضور در شبکه های اجتماعی برای افراد ایجاد شود، اتفاق جدیدی است.

به هر حال این روزها باید به گونه دیگری به شبکه های اجتماعی و ابزارهایی مانند یوتیوب، اینستاگرام، Tumblr، Vine و دیگر فضاهای مشابه نگاه کرد. اگرچه در حالت عادی این ابزارها شباهت زیادی به یکدیگر دارند و قابلیت های مشابه را در اختیار مشترکان خود قرار می دهند اما استفاده درست از آنها می تواند تحولاتی را به همراه داشته باشد. در اینجا زندگی هفت نفری بازگو می شود که به واسطه حضور در شبکه های اجتماعی توانستند به شهرت و ثروت زیادی دست پیدا کنند.


دنباله نوشتار

از دیدگاه طب ایرانی، هر فصل سال، دارای مزاج خاصی است و بر همین اساس، لازم است توصیه‌ها و تدابیر خاصی را برای حفظ تندرستی و پیشگیری از بروز بیماری‌ها و یا به حدّاقل رساندن عوارض و پیامدهای آنها به کار بست.
بیشتر حکمای ایرانی، طبیعت پائیز را سرد و خشک دانسته‌اند. البته مزاج فصل پائیز بر اساس ارتفاع منطقه، عرض جغرافیایی، نوع خاک، میزان بارندگی و رطوبت، فاصله تا دریا، نوع بادها، وجود یا عدم وجود کوه‌ها و... متغیّر است و آنچه گفته شد، مزاج معمول این فصل در منطقه معتدل و در قیاس با دیگر فصول است. مثلاً


دنباله نوشتار

«عَنْ الْعَلاءِ بْنِ الْمُسَيَّبِ عَنْ أَبِيهِ قَالَ لَقِيتُ الْبَرَاءَ بْنَ عَازِبٍ رَضِيَ اللَّهُ عَنْهُمَا فَقُلْتُ طُوبَى لَكَ صَحِبْتَ النَّبِيَّ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ وَبَايَعْتَهُ تَحْتَ الشَّجَرَةِ فَقَالَ يَا ابْنَ أَخِي إِنَّكَ لا تَدْرِي مَا أَحْدَثْنَا بَعْدَهُ.»

علاء بن مسيب از پدرش نقل مى‌كند كه: براء بن عازب را ملاقات كردم و به او گفتم: خوشا به حالت كه عصر پيامبر را درك كردى و با آن حضرت در زير درخت بيعت كردي. براء بن عازب گفت: پسر برادرم! تو نمى‌دانى كه ما چه بدعت‌هايى را پس از پيامبر گذاشته‌ايم!

* برای تقویت حافظه

 آن مرحوم برای تقویت حافظه، خواندن «آیة الکرسی» و «معوذتین» (دو سوره مبارکه ناس و فلق) را سفارش می‏ فرمودند.

* وسعت رزق

 مرحوم قاضی برای طلب وسعت رزق این آیات را قرائت می‏ نمودند:

«... استغفِروا ربَکم انّه کان غفّاراً- یُرسلِ السماءَ علیکم مِدراراً- و یُمدِدکم بأموال و بَنین و یَجعل لکم جنات و یَجعل لکم انهاراً»(نوح: 12-10) و از پروردگارتان طلب بخشش کنید که او بسیار آمرزنده است تا از آسمان، فراوان بر شما فرو فرستد و شما را با دارایی و فرزندان نیرو بخشد و برای شما نهرهایی قرار دهد.

*اصرار بر خواندن این ذکر

 به همه سفارش می‏ کردند این ذکر را قرائت کنند:

«أستغفرُ اللهَ الذی لا الهَ الّا هو مِن جمیع ظلمی و جُرمی و إسرافی علی نفسی و أتوبُ الیه»: از خداوندی که هیچ معبودی جز او نیست، به خاطر تمامی ظلمها و گناهانم و ستمی که بر خود روا داشته ‏ام طلب بخشش می‏ کنم و به سوی او باز می‏ گردم.

*رفع اضطراب و ناراحتی‏های روحی

 آن مرحوم در هنگام اضطراب و ناراحتی‏های روحی، خواندن این کلمات را سفارش می ‏کردند:

«لا الهَ الّا الله وحدَه لا شریک له و له الحمدُ و له الملکُ و هو علی کلّ شی‏ء قدیر. اعوذ بالله من هَمزات الشیاطین و اعوذ بکَ ربّی مِن أن یحضُرون، إن الله هو السمیع العلیم»؛ هیچ معبودی جز خداوند یکتای بی ‏شریک وجود ندارد و ستایش و حکومت مخصوص اوست و او بر هر کاری تواناست. از وسوسه‏ های شیاطین به خدا پناه می‏برم و به تو پناه می‏ برم - ای پروردگارم - از اینکه نزد من حاضر شوند، همانا خداوند شنوا و داناست.

* حفظ امنیت  منزل

 برای حفظ امنیت خانه دستور می ‏دادند که این دعا بر روی کاغذی نوشته و بر درب منزل آویخته شود:

«یا حافظاً لا یَنسی؛ یانعمة لا تُحصی؛ انت قلتَ و قولُک الحق: إنّا نحن نزّلنا الذکر و إنّا له لحافظون»(حجر:9) ای نگهبانی که فراموش نمی‏ کنی و ای نعمتی که هرگز به شماره در نمی‏ آیی، تو فرمودی، و سخن تو حق است: «همانا قرآن را ما نازل کردیم و خود آن را حفظ خواهیم کرد».

* ترس از زیان خوراکی یا نوشیدنی

 در صورت ترس از زیان خوراکی یا نوشیدنی به خواندن این کلمات سفارش می ‏نمودند:

«بسم الله الرحمن الرحیم، خیرُ الاسماء، إلهُ الارض و السماء، الرحمنُ الرحیمُ، الذی لا یَضُرّ مع اسمِه سَمّ و لا داءٌ»؛ به نام خداوند بخشنده مهربان، بهترین نامها، معبود زمین و آسمان، خداوند رحمان و رحیمی که با نام او هیچ سمّ و بیماری ‏ای زیان نمی‏ رساند.

*  دفع شر دشمن

 مرحوم سید هاشم حداد از استاد خویش، مرحوم قاضی نقل فرموده ‏اند که قرائت آیه «کهیعص» (مریم: 1) و آیه «حمعسق» (شوری: 1) و آیه «وعَنَت الوجوهُ لِلحَیّ القیّوم و قد خابَ مَن حَمَلَ ظُلماً» (طه: 111) برای دفع شر دشمن مفید است.

*افرادمبتلا به بیماری

زمانی که در نجف اشرف بیماری مالاریا شیوع پیدا کرد، مرحوم قاضی به افراد مبتلا توصیه می‏ نمودند آیاتی از قرآن را که در مورد حضرت ابراهیم علیه السلام است، تلاوت نمایند؛ مانند این آیه: «قُلنا یا نارُ کونی بَرداً و سلاماً علَی ابراهیمَ و أرادوا بِه کیداً فجعلناهم الأخسَرین» (انبیاء: 69-70) گفتیم: ای آتش! بر ابراهیم سرد و سلامت شو! و آنان خواستند با او مکر کنند، پس آنان را خوار کردیم.

*رفع فراموشکاری  

 مرحوم آیت الله شیخ علی قسام، یکی از شاگردان ایشان چنین نقل فرمودند:

من از جهت فراموشکاری و کمی حافظه، برای آقا سید علی قاضی شکایت کردم و مخصوصا متذکر شدم از اینکه چیزی را در جایی می‏ گذارم، بعد به ذهنم مراجعه کرده و چیزی به یاد نمی‏ آورم. مرحوم قاضی فرمودند: زمانی که چیزی را در جایی قرار می‏دهی، بخوان: «بسم الله الرحمن الرحیم، فانک سوفَ لَن تنساهُ ان شاء الله تعالی».

* برآورده شدن حاجت

 مرحوم قاضی قرائت دعای زیر را به مدت چهل شب، هر شب یک بار تا صد بار برای برآورده شدن حاجت سالکان درگاه الهی مفید می‏ دانستند:

«الهی کیف ادعوک و انا انا و کیف اقطع رجائی منک و انت انت؟ الهی اذا لم أسالک فتعطینی، فمَن ذا الذی أدعوه فیُعطینی؟ الهی اذا لم أدعُک فتستجیبُ لی، فمن ذا الذی أدعوهُ فیستجیبُ لی؟ الهی اذا لم أتضرّع الیک فترحمُنی؟ فمن ذا الذی أتضرّع ُالیه فیرحمنی؟ الهی فکما فلَقتَ البحرَ لِموسی علیه السلام و نَجّیتَه أسالکَ أن تُصلّی علی محمد و آل محمد و أن تُنجینی ممّا أنا فیه و تفرَج عنّی فرجاً عاجلاً غیرَ آجِل بفضلِک و رحمتک یا ارحم الراحمین».

منبع: موسسه اهل البیت(ع) دریای عرفان (زندگی نامه و شرح احوال آیت الله سید علی قاضی)

این دو نامه را یک بار کامل و یک بار یک خط در میان بخوانید

نامه اول:

محبت شدیدی که سابقا ابراز میکردم
دروغ وبی اساس بود و در حقیقت نفرت به تو
روز به روز زیادتر میشود و هرچه بیشتر ترا میشناسم
پستی و وقاحت تو بیشتر در نظرم آشکار میگردد
در قلب خود احساس میکنم که ناچارباید
از تو دور باشم و هیچگاه فکر نکرده بودم که
شریک زندگی تو باشم زیرا ملاقاتهاییکه اخیرا با تو کردم
طبیعت و زمانه روح پلیدت را آشکار ساخت و
بسیاری از اخلاق و صفات تو را به من شناساند و میدانم که
خشونت طبع و تند خوئی ترا بدبخت خواهد کرد
اگر عروسی ما سر بگیرد مسلما همه عمر خود را با تو
به پریشانی و بد ختی خواهم گذراند و بدون تو عمر خود را
در نهایت شادکامی طی خواهم کرد در نظر داشته باش که روح من
هیچگاه بتو رام نخواهد شد و نفرت و کینه ام پیوسته
متوجه تواست این نکته را باید در نظر داشته باشی و بدانی که
از تو میخواهم آنچه را که گفته ام شوخی و مسخره نکنی و بدانی که
این نامه را از صمیم قلب مینویسم و چقدر تاسف میخورم اگر
باز هم در صدد دوستی با من باشی با نهایت نفرت از تو میخواهم
که از پاسخ دادن به این نامه خودداری کنی زیرا نامه های تو سراسر
مهمل و دروغ است و نمیتوان گفت که دارای
لطف و حرارت میباشد بطور قطع بدان که همیشه
دشمن تو هستم و از تو بشدت متفنر هستم و نمیتوانم فکر کنم که
دوست صمیمی و وفادار تو هستم


دنباله نوشتار

مردی باهمسرش در خانه تماس گرفت و گفت:"عزیزم ازمن خواسته شده که با رئیس و چند تا از دوستانش برای ماهیگیری به کانادا برویم"ما به مدت یک هفته آنجا خواهیم بود.این فرصت خوبی است تا ارتقای شغلی که منتظرش بودم بگیرم بنابراین لطفا لباس های کافی برای یک هفته برایم بردار و وسایل ماهیگیری مرا هم آماده کنما از اداره حرکت خواهیم کرد و من سر راه وسایلم را از خانه برخواهم داشت ، راستی اون لباس های راحتی ابریشمی آبی رنگم را هم بردار !


دنباله نوشتار

زنی به نام «سوده همدانی» از شیعیان امام بود، در جنگ صفین برای تشجیع(ترغیب شجاعتشان) سربازان و فرزندان دلاورش، اشعار حماسی می‌خواند، که سخت بر معاویه گران آمد و نام او را ثبت کرد.روزگار گذشت و امام علی علیه‌السلام به شهادت رسید، و فرماندار معاویه بسر بن ارطاة، بر شهر همدان مسلط گشت، و هر چه می‌خواست انجام می‌‌داد، و کسی جرئت اعتراض یا مخالفت را نداشت سرانجام سوده، سوار بر شتر به دربار معاویه در شام رفت، و از قتل و غارت و فساد فرماندار به معاویه شکایت کرد.معاویه او را شناخت و سرزنش کرد، و گفت:یاد داری که در جنگ صفّین چه می‌کردی؟ حال دستور می‌دهم تو را سوار بر شتری برهنه تحویل فرماندارم بدهند تا هر گونه دوست دارد، با تو رفتار کند؟...سوده، در حالی که اشک می‌ریخت این اشعار را خواند:


دنباله نوشتار

ادله حرمت ماهی بدون فلس هم اجماع است و هم روایات از جمله در روایت صحیح محمدبن مسلم از از امام صادق (ع) که فرمود کل ما له قشر من السمک و ما لیس له قشر فلا تاکله . بخور هر ماهی فلس دار را و از خوردن ماهی بدون فلس خود داری کن.


شیخ حر عاملی ، محمدبن حسن ، تفصیل وسائل الشیعه الی تحصیل مسائل الشریعه ، موسسه آل البیت ع ، ج 24 ، ص 127 .


دنباله نوشتار

نام استان: یزد (Yazd)

 مرکز استان: شهر یزد

 موقعیت جغرافیایی استان:

 عرض جغرافیایی: 29 درجه و 52 دقیقه تا 33 درجه و 27 دقیقه شمالی

 طول جغرافیایی: 52 درجه و 55 دقیقه تا 56 درجه و 37 دقیقه شرقی

 موقعیت نسبی استان: واقع در مرکز ایران

 همسایگان استان:

 شمال: استان‌های سمنان و خراسان رضوی

 جنوب: استان کرمان

 شرق: استان خراسان جنوبی

 غرب: استان اصفهان

 جنوب غربی: استان فارس

 مساحت استان: حدود 131575 کیلومتر مربع

 تعداد شهرستان‌ها: 11

 

نام شهرستان‌ها: ابرکوه، اردکان، بافق، بهاباد، تفت، خاتم، صدوق، طبس، مهریز، میبد و یزد

 جمعیت استان: 1074428 نفر

 فاصله مرکز استان تا تهران: 677 کیلومتر


دنباله نوشتار

امام رضا (ع) می فرمایند: مَن خَشِیَ الشَّقیقَةَ وَالشَّوصَةَ ، فَلا یُؤَخِّر أکلَ السَّمَکِ الطَّرِیِّ صَیفاً وشِتاءً؛

هر کس از درد شقیقه و شکم درد مى‏ترسد ، نباید در تابستان و زمستان ، خوردن ماهى تازه را به تأخیر افکند.(بحار الأنوار ، جلد 62 ، صفحه324 )

 


دنباله نوشتار

آیه 14 سوره نحل:

"وَهُوَ الَّذِي سَخَّرَ الْبَحْرَ لِتَأْكُلُواْ مِنْهُ لَحْمًا طَرِيًّا وَتَسْتَخْرِجُواْ مِنْهُ حِلْيَةً تَلْبَسُونَهَا وَتَرَى الْفُلْكَ مَوَاخِرَ فِيهِ وَلِتَبْتَغُواْ مِن فَضْلِهِ وَلَعَلَّكُمْ تَشْكُرُونَ"


این آیه در حزب دو جز چهارده قرآن مجید قرار دارد.
سوره نحل، سوره شانزدهم قرآن کریم می باشد. این سوره مکی است و 128 آیه دارد.

حدیث:(وسائل – ج17 ، ص 54)

امام موسی ابن جعفر(ع) فرمودند: ماهی تازه چربی های مزاحم اطراف چشمان را از بین می برد.

 

 


دنباله نوشتار

برای اینکه ترشی ها کپک نزندمواد آن را دو تا سه ساعت قبل از ریختن داخل سرکه جلو آفتاب قراردهید اگر سرکه خیلی غلیظ است و بیش از حد ترش است با افزودن مقداری قند آن را کم مزه کنید یا در دو پیمانه سرکه یک پیمانه سر خالی آب ریخته و بگذارید کمی بجوشد.اگر سرکه کپک زد سرکه آن را خالی کرده و مقداری نمک و سرکه جدید روی آن بریزید

 


دنباله نوشتار

بی‌تردید موضوع آشنایی ایرانیان با حضرت علی(ع) برای هر ایرانی یا شیعه از اهمیت و جاذبه بسیاری برخوردار است. حوادث تاریخ ایران و اسلام در دهه‌های دوم، سوم و چهارم از سده نخست هجری، بسترهای مناسبی را برای آشنایی ایرانیان با آن بزرگ مرد تاریخ بشر فراهم ساخت

 


دنباله نوشتار

روزی روزگاری پسرک فقیری زندگی می کرد که برای گذران زندگی و تامین مخارج تحصیلش دست فروشی می کرد.از این خانه به آن خانه می رفت تا شاید بتواند پولی بدست آورد.روزی متوجه شد که تنها یک سکه ۱۰ سنتی برایش باقیمانده است و این درحالی بود که شدیداً احساس گرسنگی می کرد. تصمیم گرفت از خانه ای مقداری غذا تقاضا کند. بطور اتفاقی درب خانه ای را زد. دختر جوان و زیبائی در را باز کرد.پسرک با دیدن چهره زیبای دختر دستپاچه شد و بجای غذا، فقط یک لیوان آب درخواست کرد…
دختر که متوجه گرسنگی شدید پسرک شده بود بجای آب برایش یک لیوان بزرگ شیر آورد.پسر با آهستگی شیر را سر کشید و گفت : «چقدر باید به شما بپردازم؟ » .دختر پاسخ داد: « چیزی نباید بپردازی. مادر به ما آموخته که نیکی ما به ازائی ندارد.» پسرک گفت: « پس من از صمیم قلب از شما سپاسگذاری می کنم»
سالها بعد دختر جوان به شدت بیمار شد. پزشکان محلی از درمان بیماری او اظهار عجز نمودند و او را برای ادامه معالجات به شهر فرستادند تا در بیمارستانی مجهز ، متخصصین نسبت به درمان او اقدام کنند.
دکتر هوارد کلی ، جهت بررسی وضعیت بیمار و ارائه مشاوره فراخوانده شد.هنگامیکه متوجه شد بیمارش از چه شهری به آنجا آمده برق عجیبی در چشمانش درخشید. بلافاصله بلند شد و بسرعت بطرف اطاق بیمار حرکت کرد.لباس پزشکی اش را بر تن کرد و برای دیدن مریضش وارد اطاق شد.در اولین نگاه اورا شناخت.
سپس به اطاق مشاوره باز گشت تا هر چه زود تر برای نجات جان بیمارش اقدام کند.از آن روز به بعد زن را مورد توجهات خاص خود قرار داد و سر انجام پس از یک تلاش طولانی علیه بیماری ، پیروزی ازآن دکتر کلی گردید.
آخرین روز بستری شدن زن در بیمارستان بود.به درخواست دکتر هزینه درمان زن جهت تائید نزد او برده شد.گوشه صورتحساب چیزی نوشت.آنرا درون پاکتی گذاشت و برای زن ارسال نمود.
زن از باز کردن پاکت و دیدن مبلغ صورتحساب واهمه داشت.مطمئن بود که باید تمام عمر را بدهکار باشد.سرانجام تصمیم گرفت و پاکت را باز کرد.چیزی توجه اش را جلب کرد.چند کلمه ای روی قبض نوشته شده بود.آهسته انرا خواند:
«بهای این صورتحساب قبلاً با یک لیوان شیر پرداخت شده است»

 


دنباله نوشتار

دانشمندان ناسا، سازمان هوانوردی و فضایی ملی آمریکا، اعلام کردند که سیاره تازه کشف‌شده حدود ۱۴۰۰ سال نوری با زمین فاصله دارد و در صورت فلکی ماکيان است. محققان ناسا نام سياره جديد را "کپلر-۴۵۲ب" گذاشته‌اند و بر این نظرند که این سیاره "پسرعموی پیرتر و بزرگ‌تر زمین" است و امکان وجود آب در آن هست. "کپلر-۴۵۲ب" توسط فضاپيمای کپلر کشف شده و به همین جهت نیز دانشمندان فضایی ناسا نام کپلر را برایش در نظر گرفته‌اند. فضاپيمای کپلر که سال ۲۰۰۹ با هدف شناسایی سیاره‌هایی مشابه زمین به فضا پرتاب شد، تا کنون ۴۷۰۰ سیاره خارج از منظومه شمسی را کشف کرده که ۱۰۳۰ مورد آن ثبت شده اند.


 


دنباله نوشتار

درباره ما

مجله اینترنتی/بندرنت/
پایگاه اینترنتی ، فرهنگی "بندرنت" ایمیل:bandarnet17@yahoo.com جیمیل : bandarnet6@gmail.com ارسال پیام درسایت:http://www.bandarnet.ir/contact

ارتباط با مدیر

ارتباط با مدير