ما را دنبال کنید

جستجوگر

فروشگاه بندرنت

صفحات جداگانه

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 124
  • کل نظرات : 0
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 2
  • تعداد اعضا : 239
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 86
  • بازديد ديروز : 33
  • بازديد کننده امروز : 19
  • بازديد کننده ديروز : 27
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل ديروز: 1
  • بازديد هفته : 327
  • بازديد ماه : 782
  • بازديد سال : 4,868
  • بازديد کلي : 145,881
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 3.128.197.164
  • مرورگر : Safari 5.1
  • سيستم عامل :

کدهای اختصاصی



    برای نمایش تصاویر گالری كلیك كنید


با اختراع دوربین عکاسی اولیه در سال 1837 اولین عکاسان بریتانیایی دست به تجاربی زدند که امروزه از آن با عنوان "سبک ویکتوریایی" یاد می شود. هراس آفرینی و در عین حال ثبت تصویر عجیب و باورنکردنی مهمترین ویژگی عکاسی در این دوره است. در آن زمان مردمی که به دلیل گرانی نقاشی توان ثبت تصویر خود و خانواده شان بر بوم نقاشی را نداشتند با این اختراع جدید به فکر گرفتن عکس و نگهداشتن خاطرات گذشته خود افتادند. در این میان عکس گرفتن از مردگان روشی رایج برای زنده نگاه داشتن یاد و خاطره عزیز از دست رفته بود.  

 
بالا بودن آمار مرگ و میر به ویژه مرگ کودکان کار عکاسانی که در آتلیه خود از مردگان عکس می گرفتند را سکه کرد. خانواده‌ها، فرد متوفی را با بهترین لباس و با چشمان باز جلوی دوربین قرار می‌دادند و حتی ژستی هم برای او طراحی می‌کردند و عکاس آخرین تصویر از آن‌ها را ثبت می‌کرد. 
 
امروز آنچه از عکس های عصر ویکتوریایی برجامانده شمار زیادی تصویر از کودکانی است که بر تخت آرمیده اند یا با عروسکی در آغوش انگار در خواب عمیقی فرو رفته اند. در بسیاری از این عکس‌ها معمولا مادر یا برادر و خواهر فرد متوفی در کنار او قرار گرفته و مقابل دوربین ژست می گرفتند. 
 
"ژولیا مارگارت کامرون" عکاس بریتانیایی و یکی از پیشگامان تاریخ عکاسی که در سال 1879 از دنیا رفته است یکی از عکاسانی است که در آتلیه خود از مردگان زیادی عکس گرفته است. تعدادی از عکس های او که عمدتا کودکان درگذشته در کنار مادرشان هستند را در ادامه می بینید.


دنباله نوشتار

گیاه استبرق که به نامهای سیب سدوم (sodom apple) و خسک یا پاگیر (calotrope)، کتان فرانسوی، گل تاجی کوچک (نام انگلیسی)، ابریشم دریایی، بومبا (اسپانیایی)،درخت ابریشم و بوئیس کانون (bois canon : به زبان فرانسوی) نیز نامیده می شود.


دنباله نوشتار

حضرت محمد (ص) فرموده اند: خوردن عسل، استعمال بوی خوش، سوارکاری و نگاه کردن به سبزه نشاط آور است. به عقیده ابو علی سینا، عسل خوراکی است که جوانی را جاویدان می سازد، حافظه را نیرو می بخشد و گذشته را در خاطر زنده می کند، اندیشه را پاک می سازد، زبان را می گشاید و درد را ریشه کن می کند. بنابر نوشته ها و منابع مشخص می شود در دنیای قدیم چه از جنبه های غذایی و چه از حیثیت دارویی این ماده اعتبار و برتری چشم گیری به تمام معجون های خوراکی داشته است، حتی امروزه هم عده زیادی معتقدند، عسل طبیعی یک غذای کامل است که خواص درمانی زیادی دارد و بی تردید نه تنها از آن به عنوان ماده قندی، بلکه به عنوان معالج بسیاری از بیماری ها استفاده می نمایند.


دنباله نوشتار

هم اکنون بیش از سه دهه از توجه جهانی به موضوع حفاظت محیط زیست و حدود دو دهه از مباحث پیرامون توسعه پایدار می گذرد. قبل از این ایام، در تمامی پروژه های توسعه، صرفاً دیدگاه اقتصادی و ایجاد در آمد و بازده اقتصادی بیشتر، مد نظر بود. لیکن در دهه ۱۹۷۰ میلادی این ذهنیت در افکار سیاستگذاران و برنامه ریزان توسعه مطرح گردید که این گونه روند رشد اقتصادی نهایتاً منجر به تخریب محیط زیست، نابرابری اجتماعی، کاهش منابع و... می شود و جبران این معضلات در دراز مدت موجب ضررهای فراوان اقتصادی خواهد شد.

کشاورزی ارگانیک در راستای توسعه پایدار کشاورزی بوده و به مجموعه ای از عملیات گفته می شود که با هدف کاهش مصرف نهاده های غیر طبیعی به اجرا در می آید و در آن مصرف کود و سموم شیمیائی ، مواد نگهدارنده سنتز شده ، داروهای شیمیائی ، ارگانیسم های تولید شده به روش مهندسی ژنتیک و پساب ها کنار گذاشته می شود.


دنباله نوشتار

از دیدگاه طب ایرانی، هر فصل سال، دارای مزاج خاصی است و بر همین اساس، لازم است توصیه‌ها و تدابیر خاصی را برای حفظ تندرستی و پیشگیری از بروز بیماری‌ها و یا به حدّاقل رساندن عوارض و پیامدهای آنها به کار بست.
بیشتر حکمای ایرانی، طبیعت پائیز را سرد و خشک دانسته‌اند. البته مزاج فصل پائیز بر اساس ارتفاع منطقه، عرض جغرافیایی، نوع خاک، میزان بارندگی و رطوبت، فاصله تا دریا، نوع بادها، وجود یا عدم وجود کوه‌ها و... متغیّر است و آنچه گفته شد، مزاج معمول این فصل در منطقه معتدل و در قیاس با دیگر فصول است. مثلاً


دنباله نوشتار

برای اینکه ترشی ها کپک نزندمواد آن را دو تا سه ساعت قبل از ریختن داخل سرکه جلو آفتاب قراردهید اگر سرکه خیلی غلیظ است و بیش از حد ترش است با افزودن مقداری قند آن را کم مزه کنید یا در دو پیمانه سرکه یک پیمانه سر خالی آب ریخته و بگذارید کمی بجوشد.اگر سرکه کپک زد سرکه آن را خالی کرده و مقداری نمک و سرکه جدید روی آن بریزید

 


دنباله نوشتار

دانشمندان ناسا، سازمان هوانوردی و فضایی ملی آمریکا، اعلام کردند که سیاره تازه کشف‌شده حدود ۱۴۰۰ سال نوری با زمین فاصله دارد و در صورت فلکی ماکيان است. محققان ناسا نام سياره جديد را "کپلر-۴۵۲ب" گذاشته‌اند و بر این نظرند که این سیاره "پسرعموی پیرتر و بزرگ‌تر زمین" است و امکان وجود آب در آن هست. "کپلر-۴۵۲ب" توسط فضاپيمای کپلر کشف شده و به همین جهت نیز دانشمندان فضایی ناسا نام کپلر را برایش در نظر گرفته‌اند. فضاپيمای کپلر که سال ۲۰۰۹ با هدف شناسایی سیاره‌هایی مشابه زمین به فضا پرتاب شد، تا کنون ۴۷۰۰ سیاره خارج از منظومه شمسی را کشف کرده که ۱۰۳۰ مورد آن ثبت شده اند.


 


دنباله نوشتار

درباره ما

مجله اینترنتی/بندرنت/
پایگاه اینترنتی ، فرهنگی "بندرنت" ایمیل:bandarnet17@yahoo.com جیمیل : bandarnet6@gmail.com ارسال پیام درسایت:http://www.bandarnet.ir/contact

ارتباط با مدیر

ارتباط با مدير