ما را دنبال کنید

جستجوگر

فروشگاه بندرنت

صفحات جداگانه

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 124
  • کل نظرات : 0
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 1
  • تعداد اعضا : 239
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 65
  • بازديد ديروز : 33
  • بازديد کننده امروز : 14
  • بازديد کننده ديروز : 27
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل ديروز: 1
  • بازديد هفته : 306
  • بازديد ماه : 761
  • بازديد سال : 4,847
  • بازديد کلي : 145,860
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 18.218.94.221
  • مرورگر : Safari 5.1
  • سيستم عامل :

کدهای اختصاصی



    برای نمایش تصاویر گالری كلیك كنید


پزشکان می‌گویند ماهی بخورید و سعی کنید ماهی‌های متنوعی را در سبد غذایی‌تان داشته باشید اما وقتی برای خرید آن می‌رویم یا سری به بازار ماهی فروش‌ها می‌زنیم. با انواع و اقسام ماهی‌ها روبرو می‌شویم و سردرگم می‌مانیم که کدام یک را برداریم.

گاهی هم شاید فقط با توجه به قیمت‌ها یکی را انتخاب کنیم بدون آنکه بدانیم هر ماهی باید به روشی خاص پخته شود و برای غذایی خاص مناسب است. این مطلب به این موضوع اختصاص دارد که هر ماهی بهتر است با چه روشی پخته و مصرف شود.

 

 

 


دنباله نوشتار

 تاريخچه شهر بندرعباس
  
         
تا قبل ازقرن چهارم هجری در حوالی بندرعباس فعلی بندر و روستای کوچکی بنام سورو وجود داشت.در سال 1514 پرتغالی ها اين دهکده کوچک را برای پياده شدن و بارگيری اجناس از خشکی انتخاب کردند.بدليل خرچنگ زيادی که در سواحل اين بندر وجود داشت نام آن را بندر کامارااو يا گامارائو يعنی بندر خرچنگ گذاشتند. نام متداول بعدی يعنی گامبرون به احتمال زياد از لغت پرتغالی گامارائو اقتباس شده است 

در سال 1622 ميلادی شاه عباس توانست با کمک انگليسی ها دست پرتغالی ها را از اين بندر کوتاه کند.به افتخار اين پيروزی بندر گمبرون به بندر عباس تغيير نام داد. در تقسيمات فعلی کشوری شهر بندر عباس مرکز استان هرمزگان و يکی از مهمترين مراکز استراتژيکی و تجاری ايران در جوار خليج فارس و دريای عمان می باشد

 

موقعيت و وسعت


دنباله نوشتار

 

 

 

 

 

تن در منزلبا این روش می توانید ماهی را خودتان با طعم و مزه کنسرو های بازاری در منزل تهیه کنید. بهترین ماهی برای این خوراک ، ماهی مخصوص تن یعنی ماهی هوور است. این غذا اگر با ماهی هوور پخته شود طعم و مزه کنسرو تن ماهی را خواهد داشت. ولی از همین روش با انواع ماهی گوشتی که در دسترس دارین می توانید امتحان کنید و نتیجه خوبی خواهد داشت. این نوع پخت برای کسانی که رژیم دارند بسیار مفید است و کالری کمتری دارد.

مواد لازم:

ماهی هوور یا هر ماهی دلخواه دیگر       200 گرم

آب                                              نصف استکان

آبلیمو                                          نصف استکان

نمک                                           یک قاشق مربا خوری

روغن مایع یا روغن زیتون                  کمی

 

 


دنباله نوشتار

درباره ما

مجله اینترنتی/بندرنت/
پایگاه اینترنتی ، فرهنگی "بندرنت" ایمیل:bandarnet17@yahoo.com جیمیل : bandarnet6@gmail.com ارسال پیام درسایت:http://www.bandarnet.ir/contact

ارتباط با مدیر

ارتباط با مدير