ما را دنبال کنید

جستجوگر

فروشگاه بندرنت

صفحات جداگانه

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 124
  • کل نظرات : 0
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 3
  • تعداد اعضا : 239
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 89
  • بازديد ديروز : 33
  • بازديد کننده امروز : 20
  • بازديد کننده ديروز : 27
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل ديروز: 1
  • بازديد هفته : 330
  • بازديد ماه : 785
  • بازديد سال : 4,871
  • بازديد کلي : 145,884
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 18.223.209.98
  • مرورگر : Safari 5.1
  • سيستم عامل :

کدهای اختصاصی



    برای نمایش تصاویر گالری كلیك كنید


ماهی حلوا گوشتی است و تیغ ندارد.ماهی حلوا سیاه برای سرخ کردنی ماهی مناسبی

می باشد و اگر ماهی حلوائی خریداری کردید که وزن آن بیشتر از یک کیلوگرم بود بهتر است

پوست آن را بگیرید تا هنگام سرخ کردن لذیذتر شود.برای سرخ کردنی ماهی حلوا را از قسمت

کمر برش بدید .ماهی حلوا برای قلیه ماهی هم بسیار مناسب می باشد ولی برشش را باید

به این طریق انجام داد که،ماهی را از زیر شکم شکاف بدید و داخل شکمش را تخلیه کنید

و ماهی را بصورت رولتی برش داده تا در هنگام پخت قلیه ماهی ،گوشت ماهی وا نره.ماهی 

حلوا برای "شکم پر" و" ته چین ماهی "نیز مناسب است.

 

 

برچسب ها

ارسال نظر

کد امنیتی رفرش

نظرات ارسال شده

موارد مرتبط با موضوع:

درباره ما

مجله اینترنتی/بندرنت/
پایگاه اینترنتی ، فرهنگی "بندرنت" ایمیل:bandarnet17@yahoo.com جیمیل : bandarnet6@gmail.com ارسال پیام درسایت:http://www.bandarnet.ir/contact

ارتباط با مدیر

ارتباط با مدير