بانک اطلاعات دریایی , ماهی و میگو ,
488 بازدید
ماهی حلوا گوشتی است و تیغ ندارد.ماهی حلوا سیاه برای سرخ کردنی ماهی مناسبی
می باشد و اگر ماهی حلوائی خریداری کردید که وزن آن بیشتر از یک کیلوگرم بود بهتر است
پوست آن را بگیرید تا هنگام سرخ کردن لذیذتر شود.برای سرخ کردنی ماهی حلوا را از قسمت
کمر برش بدید .ماهی حلوا برای قلیه ماهی هم بسیار مناسب می باشد ولی برشش را باید
به این طریق انجام داد که،ماهی را از زیر شکم شکاف بدید و داخل شکمش را تخلیه کنید
و ماهی را بصورت رولتی برش داده تا در هنگام پخت قلیه ماهی ،گوشت ماهی وا نره.ماهی
حلوا برای "شکم پر" و" ته چین ماهی "نیز مناسب است.
برچسب ها "ماهی"بندر"حلوا"یزد"
نظرات ارسال شده