ما را دنبال کنید

جستجوگر

فروشگاه بندرنت

صفحات جداگانه

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 124
  • کل نظرات : 0
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 1
  • تعداد اعضا : 239
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 118
  • بازديد ديروز : 33
  • بازديد کننده امروز : 23
  • بازديد کننده ديروز : 27
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل ديروز: 1
  • بازديد هفته : 359
  • بازديد ماه : 814
  • بازديد سال : 4,900
  • بازديد کلي : 145,913
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 52.14.221.18
  • مرورگر : Safari 5.1
  • سيستم عامل :

کدهای اختصاصی



    برای نمایش تصاویر گالری كلیك كنید


سرو این غذا همراه با سالاد بسیار عالیست. ماهی ‏kasbaغذائیست متعلق به شهریست که در حاشیه‌ی دریا و خلیج در عربستان ‏سعودی واقع شده. فیله‌ی سفید هر نوع ماهی که دوست دارید در این دستور پخت استفاده نمائید. ‏

مواد لازم: ‏

مخصوص ۴ تا ۶ نفر

  • ‏۱ کیلو فیله‌ی ماهی، خرد شده به قطعات نسبتا کوچک ‏
  • ½ فنجان آب ‏
  • ‏۲ قاشق سوپ‌خوری رب گوجه فرنگی ‏
  • ‏۶ حبه سیر ‏
  • ‏۱ عدد پیاز بزرگ، خردشده ‏
  • ‏۲ فنجان برنج( من از برنج باسماتی استفاده می‌کنم و آن را خیس می‌کنم)‏
  • ‏۳ فنجان آب ‏
  • ‏۱ بسته عصاره‌ی سبزیجات ‏
  • ‏½قاشق سوپ‌خوری ادویه‌ی مخلوط عربی
  • نمک دریا و فلفل تازه آسیاب شده، جهت مزه‌دار کردن ‏
  • ‏۴ قاشق سوپ‌خوری کره ‏
  • ‏¼ فنجان دانه‌های کاج، تفت داده شده
  • ¼ فنجان گشنیز تازه

طرز تهیه: ‏

  1. ‏ ماهی‌تابه‌ای بزرگ را روی حرارت ملایم قرار دهید و کره را همراه با پیاز و سیر درون آن بریزید؛ بپزید تا نرم شوند. ادویه‌ی ‏عربی را به آنها بیافزائید و خوب هم بزنید. به آرامی ماهی را به محتویات ماهی‌تابه بیافزائید و اجازه دهید هر طرف آن کمی ‏بپزند و به صورتی و سفید تغییر رنگ دهند. برای هر طرف ۱ دقیقه یا کمتر کفایت می‌کند. ماهی‌ و مخلوط پیاز و مواد دیگر را ‏از ماهی‌تابه خارج نمائید و کنار بگذارید. ‏
  2. رب گوجه‌فرنگی و عصاره‌ی سبزیجات را درون ماهی‌تابه بریزید و کمی بپزید، سپس برنج و آب را به آنها بیافزائید. به آرامی ‏ماهی را روی این مخلوط قرار دهید. حرارت را زیاد نمائید و اجازه دهید مواد بجوشند، درب ظرف را گذاشته و حرارت را کم ‏نمائید. اجازه دهید مواد روی حرارت باشند تا برنج و ماهی کاملا پخته شوند. بسته به ضخامت فیله‌های ماهی و نوع برنج زمان ‏پخت را تنظیم کنید. ‏
  3. هنگامی که خوب پخته شدند، ماهی را در در بشقاب مخصوص سرو قرار دهید و با گشنیز و دانه‌های کاج تزئین نمائید. ‏
  4. این ماهی را با سالاد تازه سرو کنید. ‏
    لذت ببرید! ‏

ارسال نظر

کد امنیتی رفرش

نظرات ارسال شده

موارد مرتبط با موضوع:

درباره ما

مجله اینترنتی/بندرنت/
پایگاه اینترنتی ، فرهنگی "بندرنت" ایمیل:bandarnet17@yahoo.com جیمیل : bandarnet6@gmail.com ارسال پیام درسایت:http://www.bandarnet.ir/contact

ارتباط با مدیر

ارتباط با مدير