بانک اطلاعات دریایی , آشپزی دریایی ,
182 بازدید
سرو این غذا همراه با سالاد بسیار عالیست. ماهی kasbaغذائیست متعلق به شهریست که در حاشیهی دریا و خلیج در عربستان سعودی واقع شده. فیلهی سفید هر نوع ماهی که دوست دارید در این دستور پخت استفاده نمائید.
مواد لازم:
مخصوص ۴ تا ۶ نفر
- ۱ کیلو فیلهی ماهی، خرد شده به قطعات نسبتا کوچک
- ½ فنجان آب
- ۲ قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی
- ۶ حبه سیر
- ۱ عدد پیاز بزرگ، خردشده
- ۲ فنجان برنج( من از برنج باسماتی استفاده میکنم و آن را خیس میکنم)
- ۳ فنجان آب
- ۱ بسته عصارهی سبزیجات
- ½قاشق سوپخوری ادویهی مخلوط عربی
- نمک دریا و فلفل تازه آسیاب شده، جهت مزهدار کردن
- ۴ قاشق سوپخوری کره
- ¼ فنجان دانههای کاج، تفت داده شده
- ¼ فنجان گشنیز تازه
طرز تهیه:
- ماهیتابهای بزرگ را روی حرارت ملایم قرار دهید و کره را همراه با پیاز و سیر درون آن بریزید؛ بپزید تا نرم شوند. ادویهی عربی را به آنها بیافزائید و خوب هم بزنید. به آرامی ماهی را به محتویات ماهیتابه بیافزائید و اجازه دهید هر طرف آن کمی بپزند و به صورتی و سفید تغییر رنگ دهند. برای هر طرف ۱ دقیقه یا کمتر کفایت میکند. ماهی و مخلوط پیاز و مواد دیگر را از ماهیتابه خارج نمائید و کنار بگذارید.
- رب گوجهفرنگی و عصارهی سبزیجات را درون ماهیتابه بریزید و کمی بپزید، سپس برنج و آب را به آنها بیافزائید. به آرامی ماهی را روی این مخلوط قرار دهید. حرارت را زیاد نمائید و اجازه دهید مواد بجوشند، درب ظرف را گذاشته و حرارت را کم نمائید. اجازه دهید مواد روی حرارت باشند تا برنج و ماهی کاملا پخته شوند. بسته به ضخامت فیلههای ماهی و نوع برنج زمان پخت را تنظیم کنید.
- هنگامی که خوب پخته شدند، ماهی را در در بشقاب مخصوص سرو قرار دهید و با گشنیز و دانههای کاج تزئین نمائید.
-
این ماهی را با سالاد تازه سرو کنید.
لذت ببرید!
نظرات ارسال شده